برخی از مطالعات نشان داده است که آب انار با آنزیمی که مسئول متابولیسم بسیاری از داروهای رایج، مانند برخی از استاتین های کلسترول در بدن است، تداخل دارد.
انار به طور طبیعی ماندگاری طولانی دارد و نگهداری مناسب از آن بسیار مهم است. بهتر است این میوه را در مکانی خنک، خشک و دارای تهویه مناسب و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. شما می توانند تا دو ماه این میوه را در یخچال نگهداری کنید، البته تا زمانی که آنها را در یک کیسه پلاستیکی در بسته نگهداری کنید.
به علاوه، اسیدهای گیاهی موجود در این میوه میتوانند به تعادل فلور داخلی روده و پیشگیری از مشکلات گوارشی کمک کنند.
مدل مانتو پاییزه با پارچه آنغوره زیبا شیک امروزی زنانه و دخترانه
دانه های انار حاوی ویتامین ها، قندها، پروتئین ها، مواد چرب و اسیدهای آلی به ویژه اسید سیتریک هستند. این میوه همچنین حاوی پونیکالاژین است. انار حاوی آنتی اکسیدان های بسیار قوی است که سه برابر قوی تر از ترکیبات موجود در شراب و چای سبز است.
علاوه بر این، انار سرشار از اسید فولیک و پتاسیم است. با این حال، ۱۷۵ گرم این میوه حاوی حدود ۲۴ گرم قند و ۱۴۴ کیلو کالری انرژی است.
با خواص خوردن انار با هسته این حال، می توانید آن را به عنوان یک میان وعده نیز استفاده کنید. مقدار توصیه شده مصرف روزانه انار ۲ عدد است.
فولات: انار منبع غنی فولات است که به پیشگیری از نقص لوله عصبی در نوزاد کمک می کند.
ارزش غذایی انار بهترین زمان مصرف انار خواص انار خواص انار برای خون خواص انار برای روده خواص انار برای ریه خواص انار برای سرماخوردگی خواص انار برای یبوست خواص انار ترش برای کبد نحوه استفاده از انار
درمان اسهال: انار در طب سنتی برای درمان اسهال استفاده می شود.
درمان کم خونی: انار منبع غنی آهن است که می تواند به درمان کم خونی کمک کند.
تونر انار: می توانید از آب انار به عنوان تونر صورت استفاده کنید.
آهن: انار منبع غنی آهن است که به جلوگیری از کم خونی در مادر و نوزاد کمک می کند.
مدل خانه جدید لوکس با طراحی و دکوراسیون لاکچری مدرن و کلاسیک روز